Siirry sisältöön

Tervetuloa osastollemme Koiramessuilla!

Suomen Koiramuseo on jälleen mukana Koiramessuilla Helsingin Messukeskuksessa 16.-17.12.2023

Meidät löydät Kennelsäätiön osastolta 6 f 9, aiemmilta vuosilta tutusta paikasta. Koiramuseo myy kohtuulliseen hintaan ylimääräisiä kappaleitaan vanhoista ja TOSI vanhoista Kennelliiton, Kennel-Liiton ja Kennelklubbenin julkaisuista. Vanhimmat vuosikerrat ovat 1800- ja 1900-luvun taitteesta.

Perinteeksi on muodostunut myös posliinikoirien myynti. Tervetuloa tsekkaamaan, löytyykö tällä kertaa myös oman rotusi figuuri myytävien joukosta. Vanhojen julkaisujen tapaan posliinikoirien hinnoittelu on varsin asiakasystävällistä.

UUTUUTENA tarjolle tulee myös pieni, rajoitettu erä keräilyharvinaisuuksia, kuten Kennelliiton 100v-juhlavuoden maljakko (valmistuserä 500 kpl) ja Arabian iso suomenajokoiralautanen (valmistuserä 1000 kpl).

Suomenpystykorvien Suomen mestareista ei Haukkukuninkaista kertovaa kirjaa on sitäkin vielä pieni määrä painettuna ja osastollamme tarjolla – myöhemmin kirja tullaan julkaisemaan sähköisessä muodossa. Jos haluat julkaisun painettuna, ei ostopäätöksen kanssa kannata viivytellä.

Messarissa nähdään!

Palaa uutisiin