Siirry sisältöön

Suomen Kennelsäätiön julkaisemaa ja Pertti Korhosen toimittamaa Haukkukuninkaat -kirjaa on saatavana edelleen myös painettuna. Myöhemmin kirja tullaan julkaisemaan sähköisessä muodossa.

Tämä ainutlaatuinen kirja kertoo jännittäviä, liikuttavia ja hauskoja tarinoita suomenpystykorvista, jotka ovat voittaneet linnunhaukun Suomen mestaruuden vuosina 1950-2022.

Haukkukuninkaat-kirja on 142 sivuinen, A4-kokoinen ja pehmeäkantinen.
Tilaa omasi osoitteesta: info@kennelsaatio.fi. Kerro tilauksen yhteydessä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Saat ennakkolaskun ja kirja postitetaan, kun maksu on suoritettu. Hinta lähetyskuluineen 34,70 euroa.

Jos olet tulossa helmikuun ensimmäisenä lauantaina (4.2.) Vantaalle, Koira-Expon perinnettä jatkavaan järjestötapahtumaan, poikkea myös Koiramuseon myyntitiskillä. Olemme koko tapahtuman ajan myymässä vanhoja kenneljulkaisuja ja edullisia pokaaleja esimerkiksi mätsäreiden palkinnoiksi. Pieni erä posliinikoiriakin on jälleen tarjolla. Tervetuloa turisemaan ja shoppailemaan!

Suomen Kennelsäätiön Koiramuseo toivottaa oikein Hyvää ja Rauhallista Joulun aikaa, sekä Onnea ja Terveyttä vuodelle 2023!

Vinkki välipäiville:

Koiramuseon kirjasto sijaitsee Showlinkin toimipisteen tiloissa Espoossa (Lanttikatu 2, soita ovikelloa) ja on auki myös joulun ja uuden vuoden välipäivinä, 27.-30.12. klo 9.-16.30. (Toki varsinkin pidemmästä matkasta tullessa Espoon toimipisteen aukiolo on hyvä varmistaa viime hetken muutosten varalta: www.showlink.fi)
Kirjaston kirjoja ei lainata ulos, mutta niitä voi vapaasti selata kirjaston tiloissa sen aukioloaikana.

Kirjaston valikoimaan kuuluu vanhoja tidskriftejä aina 1800-luvulta lähtien, vanhoja rotukirjoja koirien rekisteritietoineen, näyttelyluetteloita vuosikymmenten takaa jne
Showlinkin Espoon toimiston aukioloajat vaikuttavat kirjaston aukioloaikoihin. Tutustuhan saapuessasi kirjaston käyttöohjeisiin.

Tervetuloa vierailemaan!

Kiinnostaako Sinua koirasi ja/tai rotusi suomalainen historia? Saatat löytää sitä messuosastoltamme.

Tule tarinoimaan ja tekemään löytöjä Koiramuseon messuosastolle Helsinkiin 2.-4.12.2022! Osastollaan Koiramuseo myy edulliseen hintaan ylimääräisiä kappaleitaan vanhoista Kennelliiton ja Kennelklubin julkaisuista, kuten tidskrifteistä, rotukirjoista ja Koiramme-lehdistä. Tällä kertaa myynnissä on myös erä posliinikoiria 🙂

Suomen Kennelsäätiön Koiramuseon löydät perjantaista sunnuntaihin Helsingin Messukeskuksesta osastolta 6 f 7.

Osto-opas kertoo, millaisia julkaisuja messuosastolla on myynnissä ja miten ne eroavat toisistaan.

Suomen Koiramuseon uudet verkkosivut on nyt julkaistu. Sivut ovat saaneet uudistuksessa aiempaa raikkaamman ilmeen ja toivomme sisältöön tutustumisen olevan eri laitteilla aiempaa helpompaa.

Uudistuksen myötä sivut on siirretty WordPress-pohjalle, mikä antaa paremmat mahdollisuudet kiehtovien näyttelyidemme, esineidemme ja valokuviemme esille tuomiseen. Uusien verkkosivujemme toteutuksesta vastasi ohjelmistoyritys Mysteerio Oy.