Kuukauden kuva: tunnistatko tämän esineen?

29.5.2016

Koiramuseo pitää erityisen arvokkaana koiraharrastamisen perinteestä kertovia tietoja ja muistoja esineiden taustalla. Koska Koiramuseolla ei ole tietoa kaikista sen omistamista esineistä, kerää se tietoa vaihtuvien Kuukauden kuva -kampanjoiden avulla.

Kuukauden kuva esittelee vanhoja valokuvia tai esineitä, joiden historia ei ole Koiramuseon tiedossa. Osallistua voi kertomalla pienenkin yksityiskohdan, esimerkiksi paikka-, aika- tai nimitiedon, joka liittyy kuvaan. Kaikkien tietoja kertoneiden kesken arvotaan Kennelliitto-tuotteita.

Koiramuseon ensimmäisessä Kuukauden kuvassa etsitään tietoja trimmausvälineestä. Jos tiedät esimerkiksi milloin tai minkä rotuisten koirien trimmaamiseen tällaista välinettä on käytetty, osallistu kampanjasivulla.